03 Oct 2017

Is er verschil tussen fruitsuikers en andere suikers?

Critici zeggen dat er in de basis geen verschil is tussen suiker en fruitsuiker, dus dat je fruitsuikers uit fruit met dezelfde voorzichtigheid moet eten als de gewone suikers. Het klopt dat in de basis er weinig verschil zit tussen normale suiker en geïsoleerde fruitsuiker en geïsoleerde fruitsuikers zijn net zo slecht en nutteloos als andere suikers. Maar fruitsuikers die je binnenkrijgt door het eten van vers fruit hebben toch een heel andere effect op de gezondheid dan de suikers uit andere bewerkte producten. En daarom zal het je gezondheid alleen maar goed doen om veel fruit te eten, ondanks al die fruitsuikers. Waarom dat zo is leg ik in dit filmpje uit.

 

leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.