Miro Kloosterman is een Nederlands acteur die jarenlang deel uitmaakte van de vaste cast van Goede Tijden, Slechte Tijden. In 2016 beleefde hij zijn bioscoopdebuut in de romantische komedie Hartenstrijd en op het toneel was hij te bewonderen als de mannelijke hoofdrolspeler in de succesvolle musical The Bodyguard. Verder is hij ook al jaren een veelgevraagd model.

Als je nu naar de carrière van Miro kijkt en hem ziet op allerlei foto’s in de media, dan is het moeilijk te geloven dat het leven van deze gespierde hunk er zeven jaar geleden nog totaal anders uit zag.

Miro had in zijn jeugd al veel gezondheidsproblemen, zoals darmklachten, veelvuldig hoofdpijn, huiduitslag en vaak last van vermoeidheid, wat niet paste bij een normale jongen op die leeftijd. Dokters konden er geen verklaring voor vinden, laat staan een oplossing. Zijn vader was artrokinesioloog en door zijn behandelingen ging het echt een stuk beter met Miro. Zijn hoofdpijn verdween bijvoorbeeld helemaal dankzij de behandelingen van zijn vader. Toch was zijn gezondheid nog steeds niet optimaal.

In de aanloop naar zijn dertigste verjaardag ging zijn toch al zwakke gezondheid nog verder achteruit, met als dieptepunt dat hij op zijn dertigste vrijwel niets meer kon, alleen de hele dag slapen. Behalve dat hij continu extreem vermoeid was, kon hij ook moeilijk gesprekken voeren omdat hij niet meer helder kon denken en daarnaast overal pijn had in zijn gewrichten.

In het boek van Julia kun je het hele verhaal van Miro lezen. Hoe hij mede door een fruity lifestyle, door fruit als hoofdvoedsel te gaan eten, zijn gezondheid zo is verbeterd dat hij sinds een aantal jaren weer normaal kan functioneren en hij nu een succesvolle carrière als acteur en model heeft.

Miro wil op basis van zijn eigen positieve ervaringen andere mensen laten weten wat veel fruit eten voor je gezondheid kan doen. Daarom mocht Julia zijn verhaal in haar boek plaatsen en heeft hij het voorwoord in haar boek geschreven.

Miro en Julia hebben dan ook besloten om de handen in een te slaan om Nederland
aan het fruit eten te krijgen.

Wil je meer over Miro weten en hem volgen bij zijn eigen fruity lifestyle? Ga dan naar www.mirokloosterman.com 

Instagram.com/miro_kloosterman

Julia Kang fruit,
Miro Kloosterman fruit,
Ga jij ook fruiten?