Stel je eens voor dat heel Nederland gaat fruiten en massaal fruit als maaltijd gaat eten.
De eerste die dat zullen merken zijn jullie, de fruithandelaars en telers. Jullie zullen niet meer met onverkocht fruit blijven zitten, maar het fruit zal niet meer aan te slepen zijn. Ik gun jullie branche dat van harte, want jullie zijn al jaren bezig een eerlijk en echt gezond product te verkopen wat echt goed is voor de mensen en de maatschappij als geheel.

De campagne 2×2 van de overheid heeft niet veel geholpen om Nederland aan het fruit te krijgen, maar na het lezen van dit boek zal Nederland met meer overtuiging aan het fruit gaan! Het zou daarom fijn zijn als jullie willen helpen meer mensen kennis te laten maken met dit boek.

Daarom zou ik jullie willen vragen om mee te helpen de gezonde, fruity boodschap van mij te verspreiden door dit boek in jullie fruit en groente winkel op een mooie plek neer te leggen en te verkopen. Als eerste zullen jullie dan per verkocht boek een leuk bedrag overhouden en als belangrijkste zullen jullie klanten na het lezen van dit boek nog meer fruit gaan kopen, want ze gaan fruit niet meer slechts als tussendoortje eten, maar een of twee keer per dag als maaltijd.

Lijkt je dit wat, mail dan naar info@fruitjezelfgezond.nl
en dan krijg je een mail terug met welke fikse korting je de boeken kunt inkopen, waarbij je dan ook nog recht krijgt op het retourneren van eventueel onverkochte boeken (Maar we gaan er even van uit dat dat niet zal gebeuren)
.
Wellicht kun we dan over een tijdje zeggen:
Mission accomplished..

Heel Nederland is aan het fruiten!